Läs fler artiklar om massagestolar

Se topprankade massagestolar

Prova en massagestol i närheten

Massagestol Finder Quiz

Alternativ till massagestolar

Massagestolar är ett populärt sätt att lindra stress och muskelspänningar. Men det finns andra sätt att hantera spänningar.

Vissa av dessa alternativ kostar mindre än massagestol.

 

Här är några alternativ att välja mellan:

 

Akupressurmatta – En akupressurmatta är ett kompakt alternativ till massagestolar som sätter fokus på självmassage. Den består av hundratals plastnålar som sätter press på din kropp och hjälper till att släppa spänningar. Det finns olika typer av mattor i olika storlekar så att du kan hitta en som passar dina behov.

Muskulära avslappningsbollar – Dessa är mjuka bollar eller gummibollar som används för att effektivt sträcka och slappna av specifika muskelgrupper. Det finns många muskelgruppsspecifika avslappningsbollar som kan hjälpa till att lindra ryggsmärtor eller mer specifikt tjäna mer riktade områden i kroppen.

Även andra intresserade läser: Fler och fler förlitar sig på massagestolar för att unna sig en professionell massage hemma. Men vilken massagestol är rätt för dig? I vår Massagestol test vi kommer att jämföra olika modeller och diskutera deras egenskaper, kvalitet och värde för pengarna så att du kan hitta den perfekta massagestolen för dina behov.

Yoga & Meditation – Självklart har yoga länge varit en del av vår hälsorutin och visar sin effektivitet med regelbunden träning för att lindra spänningar och stress. Meditation är också ett bra sätt att uppnå djup avslappning och minska känslomässiga stressfaktorer. Båda involverar inbördes relaterade träningsrutiner som yoganidra eller kundaliniyoga som tjänar målet att öka välbefinnandet.

Gurkmejatillskott - Gurkmeja är rik på en antioxidantförening som kallas curcuminoid samt antiinflammatoriska egenskaper; det har visat sig vara särskilt lämpligt för Gelbaro-effekten (ryggsmärta). Det är lättare än någonsin att komma åt tack vare ny gurkmejapulverformulering i kapslar eller pulver; vilket gör det enkelt att införliva i din dagliga hälsoritual för maximalt resultat!

 

Andra alternativ är infraröd stolterapi, varmvattenflaskor, massageapparater, medicinalväxter och kosttillskott.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan publicering