Läs fler artiklar om massagestolar

Se topprankade massagestolar

Prova en massagestol i närheten

Massagestol Finder Quiz

Topp 5 axel- och nackmassageapparater test eller jämförelse

Axel- och nackmassageapparater håller i sig i testet hos våra kunder

Oavsett om du sover dåligt, tränar för hårt eller sitter böjd framför datorn i timmar så kämpar nästan alla av oss med nacksmärtor, åtminstone ibland.

Du kan antingen klicka dig vidare till toppprodukterna nedan eller läsa hela rapporten nedan:

Resultat i korthet

Produktnamn
Länk
Kroppsdel
1. oCuddle nacke massageapparat

klicka här

Hals, axel, rygg
2. Nackmassageapparat

klicka här

Hals, axel, rygg
3. 
NAIPO Pro massagepistol 

klicka här

Hela kroppen
4. Massagekudde

klicka här

Bakre nacke
5. oCuddle nackmassageapparat, trådlös

klicka här

Hals, axel, rygg
Produkttips: A350 massagestol
klicka här

Hela kroppen

 

Hela resultatrapporten

... Enligt en vetenskapligt granskad artikel osteopaten Dr. Marco Funiciello och Dr. Zinovy ​​Meyler, ett av de bästa sätten att lindra smärta i nacke och axlar är massageterapi.

Att besöka en massageterapeut kan vara en avkopplande upplevelse, men det kan också vara ganska dyrt.

Så om du inte har tid eller pengar att få en professionell massage så är det investeringen i en sådan bärbar nackmassageapparat ett billigt alternativ för hemmet. De praktiska prylarna kan knåda snäva knutar ur musklerna och skickligt smälta bort stress.

Vill du samtidigt uppgradera din inredning kan du även använda en massagestol.

Det finns många typer av nackmassageapparater på marknaden, inklusive handhållna enheter, enheter som lindas runt halsen och manuella massagerullar. Vissa har speciella funktioner, såsom: B. Justerbara värmekontroller som låter dig värma de smärtsamma områdena medan andra riktar in sig på specifika tryckpunkter för att lindra nacksmärtor.  

För att hjälpa dig hitta en nackmassageapparat som bäst passar dina behov, har vi samlat våra fem bästa alternativ från Naipo.

Kunder från olika plattformar som erbjuder autentiska Naipo-produkter kan inte sluta tjata om våra axelmassageapparater.

Förutom nästan perfekta betyg, har varje objekt på listan fantastiska recensioner som beskriver varför enheterna är så bra att använda. Ett riktigt masstest så att säga.

Från Shiatsu axelmassageapparat till en uppvärmd wrap-around-modell, det här är de 5 nackmassageapparaterna som våra köpare älskar mest.

Viktigt tips: Endast på vår hemsida naipo.de du kan vara säker på att du alltid får den senaste modellen av en viss produkttyp. Vi uppdaterar våra produkter kontinuerligt.

Dessa är de 5 bästa nackmassageapparaterna att köpa:

 

1. Det populära wrap-around-alternativet: Naipo Deep Heat rygg- och nackmassager - MGS-150DC

Mer än 24.000 XNUMX recensenter av en välkänd shoppingportal gav denna multifunktionella massageapparat för rygg, nacke och axlar ett femstjärnigt betyg av en anledning.

 

Denna modell har tre olika intensitetsnivåer och en värmekontrollpanel.

Köpare uppskattar också att du kan justera riktningen i vilken de åtta massagenoderna rör sig och att det är supertyst så att du kan fördjupa dig i djup avslappning.

"Mycket effektiv och trevlig", sa en kund.

"Jag är väldigt nöjd med den här produkten. Om jag till exempel hade ont i nedre delen av ryggen satte jag den i ryggen på kontorsstolen och rörde mig lite framåt och njöt verkligen av massagen. Efter behandlingen var smärtan borta. Fungerar som en fascia roll , bara att jag kan fortsätta jobba här på sidan.Också väldigt skönt för nacke och trapeziusmusklerna, om man tar den i öglorna, eller så låter den glida långsamt över ryggen.Värmefunktionen är kraftfull och kan stängas av vid behov. för att ha köpt enheten."

Ta en titt på massageapparaten MGS-150DC i butiken.

 

2. Enastående ergonomisk design: Naipo oCuddle C1 Justerbar nackmassager

Denna ergonomiskt designade massageapparat är extremt anpassningsbar.

Du kan justera den så att den passar din kropp med hjälp av de justerbara armbanden.

Utöver tre massagehastigheter och två värmenivåer har den U-formade massageapparaten justerbara armband så att den enkelt kan anpassas till olika kroppsstorlekar.

Det mjuka och andningsbara materialet som täcker massagenoderna är helt avtagbart och lätt att rengöra, så att du kan hålla enheten hygienisk.

En köpare skrev:

"Jag är verkligen entusiastisk över massageapparaten och kan bara rekommendera den. Behaglig och perfekt för avkoppling. Det är min andra massageapparat. Utförandet är bra. Det är vackert robust och ser riktigt stilrent ut och av hög kvalitet. Jag gillar matchningen väska i läderimitation, så kan." den kan stuvas undan bra (inged inte med min tidigare enhet). De matchande kablarna i samma färg ser också väldigt bra ut. Bra idé."

Att köpa i Naipo Online Shop.

 

3. den Professionellt alternativ: Sladdlös massagepistol för djupvävnad

Enligt olika köpare från webben leveranser vår massagepistol en kraftfull djupvävnadsmassage jämförbar med ett besök hos en kiropraktor.

Den väger inte bara mindre än tre pund, utan handenhetens batteri kan hålla i upp till 3 timmar på en laddning.

Den borstlösa motorn arbetar kraftfullt och mycket tyst (under 43 dB). Massagepistolen kommer med fem olika tillbehör för att enkelt rikta in sig på olika muskelgrupper.

Dessutom är enheten inrymd i en praktisk väska, så att den även passar för på språng.

"Jag beställde pistolen på grund av kronisk ryggsmärta. Och det är en välsignelse för mig, eftersom den låter dig behandla smärtpunkterna exakt!", skrev en kund.

"Jag idrottar inte vanlig och därför blir jag spänd väldigt snabbt. Med den här massagepistolen kan detta åtgärdas direkt om man slår i musklerna direkt efter idrotten. De olika fästena tillåter också olika former av terapi och det blir det." Musklerna blir aldrig uttråkade. Jag tycker också att de olika tryckintensiteterna är mycket behagliga, som är mycket väl åtskilda från varandra. Så du kan ställa in en starkare eller lägre intensitet efter behov. Jag kan därför rekommendera dem fullständigt."

Du hittar mer information om Naipo Massage Gun i onlinebutiken.

 

 Bra att veta:  Naipo-massagepistolen används till och med av ryttare för hästar. Läs en erfarenhetsrapport från en ryttare här.

  

4. Vårt bärbara instegsalternativ: Shiatsu massagekuddar för rygg och nacke

Tusentals kunder på en välkänd shoppingportal älskar den här bärbara massagekudden eftersom den är tillräckligt kompakt för att kunna användas överallt – från långa bilresor till långa nätter på kontoret.

Den valfritt uppvärmda enheten är i form av en kudde och använder fyra massagenoder för att knåda ut spänningar och minska muskelspänningar.

Den kommer med en biladapter för användning i bilen och har justerbara remmar som gör att du enkelt kan fästa den på vilken stol som helst.

"Bara bra, vad ska man skriva med stora bokstäver", entusiasmerar en recensent.

"Jag gamla kontorstjänare provade detta magnifika exemplar och jag är överlycklig. Jag vill inte göra världens massörer arbetslösa, men det är ett riktigt trevligt alternativ om du inte har tid att gå till massagestudion. Det är så bekvämt, bara att Att slå på enheten på kvällen (t.ex. när du tittar på TV) och slappna av. Så ofta jag slår på den på kvällen kan du tro att enheten och jag har en mer intim relation än min man och Jag :-D. Den ersätter förstås inte de milda händerna på en masserande person, men jag gillar personligen fast tryckmassage, så enheten är perfekt för mig. Du kan också reglera hastigheten själv, vilket är praktiskt."

Mer information om Naipo massagekudde i Naipo Online Shop (nuvarande modell).

 

 

5. Senaste modellen: Noble Shiatsu massageapparat för nacke och rygg med uppladdningsbart batteri - oCUDDLE P1

En av de nyaste och mest sofistikerade massageapparaterna är den trådlösa nackmassagern oCuddle, som är idealisk för användning hemma, på kontoret eller när du reser.

Enheten är designad för att bäras runt halsen, men den kan även användas på rygg, ben, armar eller mage. För att lindra en stel nacke, placera helt enkelt enheten på den smärtsamma punkten, ögla remmarna runt dina händer och låt de åtta 3D-massageknutarna göra sitt jobb.

Massageapparaten har även en värmeterapifunktion, en lättanvänd kontrollpanel och en automatisk avstängningsfunktion, så att du inte behöver oroa dig för att lämna enheten påslagen. Enheten är en riktig Shiatsu-allrounder, för med den smarta fästremmen kan modellen även användas handsfree på vissa delar av kroppen.

"Trevlig överraskning", entusiasmerade en köpare.

"Det här är en riktig livräddare, speciellt om du måste sitta eller stå hela dagen på jobbet. Rullarna knådar den spända nacken eller ländryggen underbart efter en lång dag. Du kan också värma bollarna så att du inte går miste om kallare dagar Först blev jag förvånad över att kabeln är så kort, men när jag drog ut den fortsatte den överraskande nog att massera - den har ett uppladdningsbart batteri och är därför bärbar. Riktigt bra grej."

Den aktuella modellen finns i Naipos onlinebutik.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan publicering