Läs fler artiklar om massagestolar

Se topprankade massagestolar

Prova en massagestol i närheten

Massagestol Finder Quiz

Var placerar jag min massagestol bäst?

Om du vill njuta av lyxen av en massagestol är det avgörande att placera den på rätt plats. En massagefåtölj kan integreras perfekt i alla boendemiljöer och erbjuder många sätt att öka din komfort. Läs det här blogginlägget för att lära dig mer om vilken plats du ska välja för din massagestol.

Den första punkten när du sätter upp en massage stol är positioneringen i utrymmet. Helst ska fåtöljen placeras så att du kan se hela rummet. Om stolen är för långt från kanten av rummet är det lätt att glömma att du befinner dig i en annan del av huset. Du bör också hålla ett öga på avståndet till andra möbler - placera dem helst inte närmare än 2-3 meter från en soffa eller stol.

För bästa möjliga avkoppling rekommenderar många experter även att placera massagestolen i en avskild nisch eller hörn. Om du vill känna att du stänger ute världen omkring dig och överlämnar dig till tröst är en sådan position optimal. Du kan till exempel leka med begränsat ljus och ställa stolen i skuggan - så att du kan stänga av och sjunka in utan distraktion!

Ändå bör man också komma ihåg att massagestolen kommer att användas regelbundet - det är därför det är lämpligt att placera den på en bekväm plats så att du lätt kan nå den. Dessutom ska sitsen vara lättillgänglig – beroende på rummets storlek är det ofta att rekommendera ändå att inte ta upp en stor yta och att använda väggmontering för att ge mer ledigt utrymme i rummet.

Om du är uppmärksam på alla dessa punkter - d.v.s. tar hänsyn till placeringen i rummet och den rumsliga närheten av befintliga möbler - fungerar det Njut av din nya massagestol inget står i vägen! Det är bäst att använda kvalitetstid strategiskt och planera alla detaljer i förväg - för ultimat avkoppling!

Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan publicering