Läs fler artiklar om massagestolar

Se topprankade massagestolar

Prova en massagestol i närheten

Massagestol Finder Quiz

TYSK BORDTENNISLEGEND HAN YING REPRENTERAR NAIPO PÅ VÄGEN TILL SEGER

Att hålla sig aktiv är en viktig komponent för att "hitta välbefinnande" och NAIPO är en stark anhängare av fysisk aktivitet runt om i världen. Vi är oerhört stolta Han Ying att sponsra en tysk kvinna som är en av de bästa bordtennisspelarna i världen.

Han Ying, en OS-medaljör, vann nyligen sin andra raka Europa CCB Top 16 Cup i Montreux, Schweiz. Med NAIPO på sin tröja sträckte hon ut armarna mot publiken efter sin vinst i 5 set mot österrikiska Sofia Polcanova:

Han Ying är känd inom bordtennisvärlden för sin spelstil. I en tid då anfallsspel är mer populärt har Han gjort sig ett namn som defensiv specialist. Oförskräckt och oförskräckt av aggression har hon använt sina skärtekniker för att nå toppen av sporten. Hon vann guldmedaljer vid Europaspelen 2015 och 2019 och tog silver vid OS i Rio 2016. Samma år blev hon också den första européen att nå finalen i World Tour.

Med sina 40 år är Han för närvarande den äldsta vinnaren i CCB:s historia. Fortfarande rankad 10:e i världen på ITTF-touren, den visar inga tecken på att sakta ner.

Vi applåderar Han Ying för hennes prestationer på högsta nivå och hoppas att blivande idrottare inte bara i Tyskland utan över hela Europa kommer att se henne som en förebild för ett hälsosamt, balanserat och fruktbart liv.

Tryck på kontakt 
Carlos
NAIPO PR-direktör
pr@mustbuy.eu

 

 

Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan publicering