Läs fler artiklar om massagestolar

Se topprankade massagestolar

Prova en massagestol i närheten

Massagestol Finder Quiz

iF Design Award för NAIPO

NAIPO, en ledande tillverkare av massage- och wellnessprodukter, är stolta över att ta emot det prestigefyllda iF Design Award för NAIPO oFlexiSpa Steam Foot Massager. Denna innovativa enhet erbjuder en unik fotspa-upplevelse genom att kombinera hantverket hos en rullmassager med de välgörande effekterna av ånga.

Den internationella juryn för iF Design Awards berömde oFlexiSpa-enheten för dess genomtänkta design och användarvänliga funktioner. De elektriska massagerullarna aktiveras med en knapptryckning, medan de genomtänkta vattenpåfyllnings- och avfallsmekanismerna förenklar användningen av enheten. De rymliga fotfickorna rymmer en mängd olika fotstorlekar och det bifogade gummiskyddet förhindrar ånga från att strömma ut.

Den minimalistiska stilen och eleganta designen hos den prisbelönta NAIPO oFlexiSpa Steam Foot Massager smälter harmoniskt in i moderna livsmiljöer. "Vi är glada över det erkännande som vårt oFlexiSpa har fått", säger NAIPO:s verkställande direktör. "Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en friskvårdsupplevelse som kombinerar komfort och funktionalitet med förstklassig design."

Om NAIPO: NAIPO är en ledande leverantör av massage- och hälsoprodukter. Med fokus på design och teknik utvecklar NAIPO innovativa produkter som förbättrar människors välbefinnande.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan publicering