Läs fler artiklar om massagestolar

Se topprankade massagestolar

Prova en massagestol i närheten

Massagestol Finder Quiz

NAIPO på NordArt 2023

Hamburg, 2 juni 2023 - NAIPO presenterar sin prisbelönta Design av massagestolar i VIP-området i årets NordArt.

De två prisbelönta modellerna, erkända för sin exceptionella design och enastående funktionalitet, sätter en ny standard för välbefinnande och avkoppling.

David Eberst

De två prisbelönta NAIPO massagestolarna kombinerar modern design med toppmodern massageteknik. De blev redan 2021 belönades med PlusXDesign Award och är ett tillägg till alla sofistikerade vardagsrum eller spaavdelningar.

"Det är en ära för oss att få ställa ut våra prisbelönta massagestolar på NordArt", säger David Eberst på NAIPO.

"Vi är stolta över att skapa produkter som inte bara är estetiskt tilltalande, utan som också främjar våra kunders välbefinnande. Vårt deltagande i NordArt understryker vårt engagemang för designexcellens och innovativ massageteknik."

Nordart Naipo Press

den massagestol by NAIPO erbjuder en oöverträffad avkopplingsupplevelse. Med personliga massagelägen, inklusive shiatsu och knådningsmassage, kan användare slappna av och avlasta sina muskler. Fåtöljerna är även utrustade med högkvalitativa överdrag och eleganta linjer som ger en touch av lyx i varje rum.

Om NordArt: NordArt är en av de största årliga konstutställningarna i Europa och äger rum i Carlshütte i Büdelsdorf. Det erbjuder en plattform för artister från hela världen och lockar tusentals besökare varje år.

Om NAIPO: NAIPO är en ledande leverantör av massage- och hälsoprodukter. Med fokus på design och teknik utvecklar NAIPO innovativa produkter som förbättrar människors välbefinnande.

Tryck på kontakt
Carlos

NAIPO PR-direktör

pr@mustbuy.eu

Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan publicering