Läs fler artiklar om massagestolar

Se topprankade massagestolar

Prova en massagestol i närheten

Massagestol Finder Quiz

NAIPO i en intervju med RTL

Som tillverkare av högkvalitativa massageapparater erbjuder vi en mängd olika apparater. Hela kroppen är täckt av våra massageapparater. De flesta av våra produkter är designade för ett specifikt område av kroppen. Vi erbjuder till exempel nackmassageapparater för nacke- och axelpartiet, massagestolsöverdrag för hela ryggen, nacken och rumpan samt fotmassageapparater för fötterna. I vårt sortiment finns även enheter som täcker hela kroppen. Detta inkluderar våra massagefåtöljer och massagefåtöljer.

Det kan delas in i dessa kategorier:

Nackmassage, axelmassage, ben- och fotmassage, ryggmassage, helkroppsmassage och handhållna apparater som kan användas på hela kroppen. Vi strävar efter att möjliggöra hälsa och välbefinnande för människor i alla åldrar och livsstilar.

 

Upptäck olika NAIPO-massageapparater: Klicka här

 

Idag kallar nästan alla sina massageapparater för "Shiatsu-massage" - varför inte du?

Intervjun om nätbutiken Naipo.de

För att kunna svara på denna fråga är det först och främst viktigt att förstå vad Shiatsu egentligen betyder. En Shiatsumassage är en traditionell japansk massage där tryck utövas på kroppen med hjälp av tummarna. Detta tryck utförs vanligtvis i samband med en cirkulär rörelse. Med hjälp av denna typ av massage kan muskelspänningar lindras, blodflödet stimuleras och blockerade energier flödar igen. Detta aktiverar de självläkande krafterna och vi hittar tillbaka till vår jämvikt. Av denna anledning kan inte alla massageapparater kallas "Shiatsu Massage".

Det finns även massageapparater till exempel som utför en tappmassage och är därför inte en shiatsumassage. De flesta av våra apparater är dock Shiatsu-massageapparater och kallas också för sådana. Det är mycket viktigt för oss att kunden känner till och förstår de olika typerna av massage för att hitta en lämplig apparat för honom. Vi förlitar oss därför på kundorienterad service via telefon, e-post och WhatsApp. Våra kunder kan även nå oss via Facebook.

Hur skiljer sig dina modeller från konkurrenterna?

Vi säljer våra produkter direkt till slutkunden, utan grossister och mellanhänder. Detta har fördelen att vi kan erbjuda våra produkter till ett lägre pris med samma kvalitet som konkurrenterna. Kundnärheten är också mycket närmare här, så att kundfeedbacken går direkt till oss. Detta gör att vi kan reagera snabbt på problem och att ständigt förbättra våra produkter och vår service.

Får bara friska människor använda dina enheter?

En intervju om produkterna från webbutiken Naipo

Ett klart nej! Vi vill hjälpa människor med våra enheter. Det börjar med människor som är stressade av sitt arbete eller till exempel i familjen och som söker avkoppling med våra massageapparater. Kontorsarbetare med ryggproblem eller idrottare med muskelspänningar förlitar sig också på våra produkter. Seniorer med muskelvärk upplever också lindring tack vare våra massageapparater.

Ibland får vi också förfrågningar från kunder med pacemaker och frågar oss om de kan använda våra enheter med sin pacemaker. Det beror på vilken pacemakermodell det är, om vi kan ge information med 100% säkerhet kommer vi att ge dessa kunder råd omgående. Annars hänvisar vi alltid till läkare.

Är massageapparaterna lämpliga för gravida kvinnor?

Gravida kvinnor bör givetvis vara extra försiktiga med massage under graviditeten. Barnets bästa måste komma först. Vi rekommenderar därför produkter för nacke och axlar till gravida, som ofta är spända hos gravida. Fotmassageapparater kan också användas utan problem. Massageapparater för rygg och mage, samt massagestolar bör undvikas under graviditeten.

Planerar du ytterligare produkter under 2020?

Som specialiserad tillverkare av massageapparater ser vi givetvis till att våra apparater följer de senaste standarderna och teknologierna. Nya produkter finns i vårt sortiment med jämna mellanrum. För 2020 har vi främst fokuserat på nya massagestolar. Ämnet hälsa, avkoppling och välbefinnande vinner nu allt större popularitet även i Tyskland. Speciellt i asiatiska länder är massage en del av vardagen och ger verkligt mervärde till livskvaliteten. På grund av de höga priserna för professionell massage är vanlig massage inte möjlig för de flesta människor i Tyskland. Det är precis här vi vill börja och erbjuda människor i Tyskland en vanlig, prisvärd massage.

För att få ut en ny produkt på marknaden måste vår forskningsavdelning först utveckla en ny produkt, innan den sedan kan gå i produktion, produkterna måste givetvis vara certifierade för att säkerställa att produkten inte utgör några säkerhetsrisker och att material är EU-kompatibla.

Var säljer du utrustning? Finns Naipo också tillgängligt på Amazon eller andra onlinebutiker?

Vi erbjuder våra produkter på de stora marknadsplatserna (Amazon, eBay, Real, Rakuten, Cdiscount). Du kan också hitta och beställa våra produkter via vår egen webshop naipo.de. Vi publicerar även informativa bloggartiklar i ämnet massage och välmående på vår webbshop. Dessutom planeras redan två butiker i Hamburg för 2020, där våra kunder kan testa produkterna på plats och förvänta sig intensiv rådgivning. Detta koncept kommer att implementeras i hela Tyskland under de kommande åren.

 

Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan publicering