Läs fler artiklar om massagestolar

Se topprankade massagestolar

Prova en massagestol i närheten

Massagestol Finder Quiz

NAIPO PRESENTERAR DEN NYA "NAIPO RELAX LOUNGE" I HAMBURGS HAFENCITY

NAIPO, en ledare Tillverkare av massagestolar, är glada att kunna tillkännage öppnandet av "NAIPO Relax Lounge" i Hamburgs HafenCity. Relax Lounge är ett revolutionerande koncept som kombinerar NAIPOs exklusiva fåtöljer med en avslappnad atmosfär.

I ett specialdesignat svart rum finns två Model L massagestolar från NAIPO, som är idealiska för "avkoppling däremellan". Kunder kan enkelt boka onlinesessioner på 25 eller 45 minuter för att unna sig en paus mitt i stadens liv och rörelse.

"Vi är glada över att presentera detta innovativa koncept i Hamburg", säger NAIPOs verkställande direktör. "En plats för vila och avkoppling, NAIPO Relax Lounge erbjuder ett unikt sätt att uppleva våra prisbelönta massagestolar. Det är en upplevelse som kombinerar välbefinnande och avkoppling med det senaste inom design och teknik."

NAIPO Relax Lounge, som introducerades strax efter Corona-pandemins slut, representerar ett nytt koncept för aktiviteter i Hamburg, och erbjuder besökarna en säker och avkopplande miljö där de kan lugna sina sinnen och ladda batterierna.

Om NAIPO: NAIPO är en ledande leverantör av massage- och hälsoprodukter. Med fokus på design och teknik utvecklar NAIPO innovativa produkter som förbättrar människors välbefinnande.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan publicering