NAIPO DONATIONER 10.000 2 FFPXNUMX MASKER TILL SCHLESWIG-HOLSTEIN UNIVERSITETSSJUKHUS

NAIPO har donerat 10.000 2 FFPXNUMX-masker till University Medical Center Schleswig-Holstein (UKSH). Enligt UKSH är detta den största donationen av medicinskt andningsskydd under pandemin.

NAIPO:s generositet är en vänlig gest som visar företagets stöd till medicinsk personal under dessa utmanande tider. "Vår donation är ett tecken på solidaritet för att ta oss igenom de svåra tiderna tillsammans", säger en talesman för NAIPO.

Bünyamin Saatci, chef för UKSH Department of Economics and Supply, välkomnar NAIPO:s donation: "Vi är tacksamma för att NAIPO hjälper oss att skydda våra läkare och sjuksköterskor mot viruset. Trots de globala störningarna i leverantörskedjorna är vi ansvariga för detta till tillhandahålla skyddsutrustning för vår medicinska personal så att de kan ta hand om patienter utan att utsätta sig själva för fara."

Om NAIPO: NAIPO är en ledande leverantör av massage- och hälsoprodukter. Med fokus på design och teknik utvecklar företaget innovativa produkter som förbättrar människors välbefinnande.

https://www.uksh.de/uksh_media/Dateien_Verwaltung/Spenden/Spendenaktionen/2020/22_06_2020_UKSH_Gutes_tun_Danke_Coronahilfe/UKSH_Forum_Gutestun_297x210mm_072020_EZ.pdf

https://www.uksh.de/Das+UKSH/Presse/Presseinformationen/2020/200518_pi_Freundschaftsgeste+aus+China+_+Naipo+spendet+10_000+FFP2_Masken-p-184482.html

Tryck på kontakt

Carlos 

NAIPO PR-direktör 

pr@mustbuy.eu

Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan publicering