Läs fler artiklar om massagestolar

Se topprankade massagestolar

Prova en massagestol i närheten

Massagestol Finder Quiz

Förberedelser inför EM 2024: Marius Wolf använder NAIPO-fåtöljer

Den välrenommerade tyske fotbollsspelaren Marius Wolf, känd för sina mångsidiga framträdanden på högerkanten både offensivt och defensivt, har valt NAIPO-massagestolarna. Wolf, som för närvarande är under kontrakt med Borussia Dortmund och även har spelat för det tyska seniorlandslaget sedan 2023, är känd för sitt dynamiska spel och imponerande prestationer på planen.

Citat från Marius Wolf:

"Toppfåtölj, oavsett om det gäller förnyelse från träning eller bara för att koppla av på kvällen. Var noga med att vänner och besökare lämnar någon gång och inte stannar i sina stolar för alltid!

 

Professionell avkoppling för bästa prestanda Wolf, som började sin fotbollskarriär på VfB Einberg och kom till Borussia Dortmund via TSV 1860 München, Hannover 96 och Eintracht Frankfurt, har uppnått många framgångar under sin karriär, inklusive 2018 års DFB Cup-seger med Eintracht Frankfurt och DFL Supercup-segern 2019 med Borussia Dortmund. Hans beslut för massagestolen NAIPO understryker medvetenheten om vikten av återhämtning och professionell avslappning för idrottare på högsta nivå.

NAIPO: En partner för idrottare NAIPO, som en ledande leverantör av massageteknik, är stolta över att arbeta med Marius Wolf. Detta återspeglar företagets åtagande att tillhandahålla avslappningslösningar av hög kvalitet för professionella idrottare och människor som leder en aktiv livsstil. Massagefåtöljerna från NAIPO erbjuder inte bara avkoppling och komfort, utan är också ett viktigt stöd för förnyelse och välbefinnande.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan publicering