Läs fler artiklar om massagestolar

Se topprankade massagestolar

Prova en massagestol i närheten

Massagestol Finder Quiz

Massagestol för långa människor [guide]

Tycker du att det är svårt Hitta en massagestolsom är bekvämt för din långa resning?

Du är inte ensam där.

Många massagestolar är inte designade för långa personer, vilket kan orsaka obehag och frustration.

Men oroa dig inte – vi har hittat den perfekta fåtöljen för dig!

Läs vidare nedan för mer information om massagestolar för långa personer och en lämplig rekommendation. 

 

Denna massagestol är idealisk för långa personer

 

Denna massagestol är perfekt för långa personer lämplig:

Denna modell är A350 eller Model P, som har en mängd olika funktioner. 

Om du klagar på att en fotmassagefunktion saknas kan vi råda dig att köpa en lämplig separat fotmassageapparat gissa.


Vad långa människor bör vara uppmärksamma på när de köper en massagestol

När du köper en massagefåtölj är det oerhört viktigt att du ser till att stolen inte bara passar i det utrymme som finns i ditt hem, utan även är lämplig för din längd och vikt.

Innan du köper en massagestol bör alla som är längre än 1,80 m kontrollera om stolens längd i liggande läge är tillräcklig för deras längd.

Med tanke på att de flesta massagestolar köps online nuförtiden är det inte ovanligt att man får en produkt som inte lever upp till vad säljaren påstår.

I det här fallet rekommenderar vi definitivt att testa massagestolar i förväg om du är en lång person. 

I Tyskland finns det redan fler än 10+ showrooms där du kan testa massagestolar.

 

Beskrivningarna av de flesta varor som säljs via onlinemarknadsplatser inkluderar en lista med funktioner och möjligheter, men alla läser inte dessa detaljer innan de gör ett köp.

Om du är intresserad av att köpa en massagestol men inte planerar att besöka ett showroom, se till att ta en närmare titt på produktspecifikationerna eller ring säljaren för mer information.
Eftersom de flesta massagestolar som finns tillgängliga online idag har en detaljerad beskrivning av deras funktioner på produktsidan, kan du bedöma om massagestolen passar dina behov eller inte.

När en person är längre än genomsnittet är det sista de vill ta reda på när de sitter i en massagefåtölj att fötterna hänger över fotstödet eller att nackstödet inte är tillräckligt högt för att stödja nacken. Du kan känna dig trygg i att veta att din nya massagestol lätt kommer att passa in i din livsstil om du har en lista med funktioner att hålla utkik efter.Vad du ska titta efter när du köper en massagestol för en lång person


Det finns några viktiga egenskaper som sticker ut i massagestolar för långa personer, även om de flesta massagestolar är designade för olika kroppstyper.

L-skena med en längd på 49 tum: Den L-formade skenan, som löper längs ryggraden, är förankringspunkten för mycket av en massagestols mekanism, och med 49 tum är L-skenan den längsta skenan som för närvarande finns kommersiellt tillgänglig.

Kroppsskanning är en procedur, där intelligent teknologi identifierar tryckpunkterna på din kropp som är specifika för din skelettstruktur och dina muskler. Massagestolens rullar anpassar sig till de områden som bestäms med hjälp av denna information.

Utdragbart fotstöd: Medan en massagestol kan ta emot det mesta av din längd, är det sista du vill ha fötterna dinglande från fotstödet. Det är det sista du vill ha. Kolla in modeller som har utdragbara pallar eller fotstöd så att du kan vara säker på att dina fötter inte kommer att dingla.

Förutom viktig information som särskilt långa personer bör vara uppmärksamma på rekommenderar vi även en Massage stoltest Läs en guide som ger en allmän översikt.

Var också uppmärksam på massagestolens proportioner i lutad position, som du vanligtvis kan hitta i avsnittet "Detaljer" eller "Specifikationer" på en webbplats. 

Massagestolar med alternativet "viktlöshet" erbjuder en viktlös upplevelse. Denna funktion gör att stolen kan luta sig tillbaka tills användarens kropp är i nivå med golvet, vilket minskar trycket på ryggraden och skapar en känsla av viktlöshet. Detta är fantastiskt för att koppla av hela kroppen!

Slutsats: Vad ska långa personer vara uppmärksamma på när de väljer massagestol? 


-Det är viktigt att se till att massagefåtöljen inte bara passar i det utrymme som finns i ditt hem, utan också är lämplig för din längd och vikt.
- Innan du köper en massagestol bör alla som är längre än 1,80 m kontrollera om stolens längd i liggläge är tillräcklig för deras längd.
- Med de flesta massagestolar som köps online nuförtiden är det inte ovanligt att få en produkt som inte stämmer överens med säljarens beskrivning.
- Om du vill köpa en massagestol men inte planerar att besöka ett showroom bör du titta noga på produktspecifikationerna eller ringa säljaren för mer information
- Det finns några viktiga egenskaper som sticker ut i massagestolar för långa personer: L-bar med en längd på 49 tum; kroppsskanning; utdragbart fotstöd; Var uppmärksam på proportionerna i liggande position; "viktlöst" alternativ

Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan publicering