Integritetspolicy

Vår sekretesspolicy uppdaterades senast den 4 februari 2024.

Denna integritetspolicy beskriver våra policyer och procedurer för insamling, användning och avslöjande av din information när du använder tjänsten och berättar om dina integritetsrättigheter och hur lagen skyddar dig.

Vi använder dina personuppgifter för att tillhandahålla och förbättra Tjänsten. Genom att använda tjänsten samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna integritetspolicy. Denna integritetspolicy har skapats av VillkorFeed CCPA Sekretesspolicy Mall.

Tolkning och definitioner

Tolkning

Orden vars initiala bokstav är versal har betydelser definierade under följande villkor. Följande definitioner ska ha samma betydelse oavsett om de förekommer i singular eller plural.

Definitioner

I denna sekretesspolicy används följande:

  • "Konto" betyder ett unikt konto som skapats för dig för att få tillgång till vår tjänst eller delar av vår tjänst.

  • "Företag", för syftet med CCPA (California Consumer Privacy Act), hänvisar till företaget som den juridiska person som samlar in konsumenternas personliga information och bestämmer ändamålen och medlen för behandlingen av konsumenternas personliga information, eller på uppdrag av vilken sådan information samlas in och som ensam, eller tillsammans med andra, bestämmer ändamålen och medlen för behandlingen av konsumenternas personliga information, som gör affärer i delstaten Kalifornien.

  • "Företag" (referat till som antingen "företaget", "vi", "oss" eller "vårt" i detta avtal) hänvisar till NAIPO

  • "Land" syftar på Tyskland.

  • "Konsument", för syftet med CCPA (California Consumer Privacy Act), betyder en fysisk person som är bosatt i Kalifornien. En bosatt, enligt definitionen i lagen, inkluderar (1) varje individ som är i USA för annat än ett tillfälligt eller övergående ändamål, och (2) varje individ som har hemvist i USA som är utanför USA för ett tillfälligt eller tillfälligt syfte. transitory purpose transitory purpose.

  • "Småkakor" är små filer som placeras på din dator, mobila enhet eller någon annan enhet av en webbplats, som innehåller information om din webbhistorik på den webbplatsen bland dess många användningsområden.

  • "Datakontrollant", i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation), hänvisar till företaget som den juridiska person som ensam eller tillsammans med andra bestämmer ändamålen och medlen för behandlingen av personuppgifter.

  • "Enhet" betyder vilken enhet som helst som kan komma åt Tjänsten såsom en dator, en mobiltelefon eller en digital surfplatta.

  • "Spåra inte" (DNT) är ett koncept som har främjats av amerikanska tillsynsmyndigheter, särskilt US Federal Trade Commission (FTC), för att internetindustrin ska utveckla och implementera en mekanism för att tillåta internetanvändare att styra spårningen av sina onlineaktiviteter över webbplatser .

  • "Personlig information" är all information som relaterar till en identifierad eller identifierbar individ.

    I CCPA:s syften betyder personuppgifter all information som identifierar, relaterar till, beskriver eller kan associeras med eller rimligen kan kopplas, direkt eller indirekt, med dig.

  • "Försäljning", för syftet med CCPA (California Consumer Privacy Act), betyder att sälja, hyra, släppa, avslöja, sprida, tillgängliggöra, överföra eller på annat sätt kommunicera muntligt, skriftligt eller på elektronisk väg eller på annat sätt, en konsuments personliga information till ett annat företag eller en tredje part mot ekonomiskt eller annat värdefullt vederlag.

  • "Service" hänvisar till webbplatsen.

  • "Tjänsteleverantör" betyder varje fysisk eller juridisk person som behandlar uppgifterna för företagets räkning. Det avser tredjepartsföretag eller individer som är anställda av Bolaget för att underlätta Tjänsten, tillhandahålla Tjänsten för Bolagets räkning, utföra tjänster relaterade till Tjänsten eller hjälpa Företaget med att analysera hur Tjänsten används.

  • "Användningsdata" hänvisar till data som samlas in automatiskt, antingen genererad av användningen av tjänsten eller från själva tjänstens infrastruktur (till exempel längden på ett sidbesök).

  • "Hemsida" hänvisar till NAIPO, tillgänglig från https://www.naipo.de

  • "Du" betyder individen som har åtkomst till eller använder Tjänsten, eller företaget eller annan juridisk person på uppdrag av vilken sådan individ får åtkomst till eller använder Tjänsten, beroende på vad som är tillämpligt.

Insamling och användning av dina personuppgifter

Typer av data samlad

Personuppgifter

När vi använder vår tjänst kan vi be dig att förse oss med viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig. Personligt identifierbar information kan innefatta, men är inte begränsad till:

  • E-postadress

  • Förnamn och efternamn

  • Telefonnummer

  • Adress, Stat, Provins, Postnummer / Postnummer, Stad

  • Användningsdata

Få tillgång till kontoinformation
E-postformat: exempel@mailserver.domän
Redigera kontoinformation
E-postformat: exempel@mailserver.domän
Visa alla förfrågningar
E-postformat: exempel@mailserver.domän
Ta bort kontoinformation
E-postformat: exempel@mailserver.domän

Användningsdata

Användningsdata samlas in automatiskt när du använder tjänsten.

Användningsdata kan inkludera information som din enhets Internetprotokolladress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, sidorna i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, tiden som spenderats på dessa sidor, unik enhet identifierare och andra diagnostiska data.

När du använder tjänsten via eller via en mobil enhet kan vi samla in viss information automatiskt, inklusive, men inte begränsat till, typen av mobil enhet du använder, din mobila enhets unika ID, din mobila enhets IP-adress, din mobil operativsystem, vilken typ av mobil webbläsare du använder, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

Vi kan också samla in information som din webbläsare skickar när du besöker vår tjänst eller när du använder tjänsten via eller via en mobil enhet.

Spårningstekniker och kakor

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att spåra aktiviteten på vår tjänst och lagra viss information. Spårningstekniker som används är beacons, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst. Teknikerna vi använder kan vara:

  • Cookies eller webbläsarkakor. En cookie är en liten fil som placeras på din enhet. Du kan instruera din webbläsare att vägra alla cookies eller att indikera när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies kanske du inte kan använda vissa delar av vår tjänst. Om du inte har justerat din webbläsarinställning så att den vägrar cookies, kan vår tjänst använda cookies.
  • Webbeacons. Vissa delar av vår tjänst och våra e-postmeddelanden kan innehålla små elektroniska filer som kallas webbfyrar (även kallade klara gifs, pixeltaggar och single-pixel gifs) som tillåter företaget att till exempel räkna användare som har besökt dessa sidor eller öppnat ett e-postmeddelande och för annan relaterad webbplatsstatistik (till exempel registrering av populariteten för en viss sektion och integritetsverifieringssystem och server).

Cookies kan vara "Persistent" eller "Session" cookies. Beständiga cookies finns kvar på din persondator eller mobila enhet när du går offline, medan sessionscookies raderas så snart du stänger din webbläsare.

Vi använder både sessions- och beständiga kakor för de ändamål som anges nedan:

  • Nödvändiga / väsentliga kakor

    Typ: Session Cookies

    Administreras av: Us

    Syfte: Dessa cookies är viktiga för att ge dig tjänster som är tillgängliga via webbplatsen och för att du ska kunna använda några av dess funktioner. De hjälper till att autentisera användare och förhindra bedräglig användning av användarkonton. Utan dessa cookies kan de tjänster som du har bett om inte tillhandahållas, och vi använder endast dessa cookies för att tillhandahålla dig dessa tjänster.

  • Cookies policy / Cookies för meddelandeacceptation

    Typ: Persistent Cookies

    Administreras av: Us

    Syfte: Dessa kakor identifierar om användare har accepterat användningen av kakor på webbplatsen.

  • Funktionalitetskakor

    Typ: Persistent Cookies

    Administreras av: Us

    Syfte: Dessa cookies tillåter oss att komma ihåg val du gör när du använder webbplatsen, såsom att komma ihåg dina inloggningsuppgifter eller språkinställningar. Syftet med dessa cookies är att ge dig en mer personlig upplevelse och att undvika att du behöver ange dina inställningar igen varje gång du använder webbplatsen.

  • Spårning och prestanda cookies

    Typ: Persistent Cookies

    Administreras av: Tredjeparter

    Syfte: Dessa cookies används för att spåra information om trafik till webbplatsen och hur användare använder webbplatsen. Informationen som samlas in via dessa cookies kan direkt eller indirekt identifiera dig som en enskild besökare. Detta beror på att informationen som samlas in vanligtvis är kopplad till en pseudonym identifierare som är kopplad till den enhet du använder för att komma åt webbplatsen. Vi kan också använda dessa cookies för att testa nya sidor, funktioner eller nya funktioner på webbplatsen för att se hur våra användare reagerar på dem.

För mer information om de cookies vi använder och dina val angående cookies, vänligen besök vår Cookiepolicy eller avsnittet Cookies i vår Sekretesspolicy.

Användning av dina personuppgifter

Företaget kan använda personuppgifter för följande ändamål:

  • Att tillhandahålla och behålla vår service, inklusive för att övervaka användningen av vår tjänst.

  • Så här hanterar du ditt konto: för att hantera din registrering som användare av tjänsten. De personuppgifter du tillhandahåller kan ge dig tillgång till olika funktioner i Tjänsten som är tillgängliga för dig som registrerad användare.

  • För utförande av ett kontrakt: utveckling, efterlevnad och genomförande av köpekontraktet för de produkter, föremål eller tjänster som du har köpt eller av något annat avtal med oss ​​genom tjänsten.

  • För att kontakta dig: För att kontakta dig via e-post, telefonsamtal, SMS eller andra likvärdiga former av elektronisk kommunikation, såsom en mobilapplikations push-meddelanden angående uppdateringar eller informativ kommunikation relaterade till funktionerna, produkterna eller avtalade tjänsterna, inklusive säkerhetsuppdateringarna, när det är nödvändigt eller rimligt. för deras genomförande.

  • Att ge dig med nyheter, specialerbjudanden och allmän information om andra varor, tjänster och evenemang som vi erbjuder som liknar dem som du redan har köpt eller frågat om såvida du inte har valt att inte få sådan information.

  • Så här hanterar du dina förfrågningar: Att delta i och hantera dina förfrågningar till oss.

  • För företagsöverföringar: Vi kan komma att använda din information för att utvärdera eller genomföra en fusion, avyttring, omstrukturering, omorganisation, upplösning eller annan försäljning eller överföring av några eller alla av våra tillgångar, vare sig som ett fortsatt företag eller som en del av konkurs, likvidation eller liknande förfarande, där personuppgifter som innehas av oss om våra tjänstanvändare är bland de tillgångar som överförs.

  • För andra ändamål: Vi kan komma att använda din information för andra ändamål, såsom dataanalys, identifiera användningstrender, bestämma effektiviteten av våra reklamkampanjer och för att utvärdera och förbättra vår tjänst, produkter, tjänster, marknadsföring och din upplevelse.

Vi kan dela din personliga information i följande situationer:

  • Med tjänsteleverantörer: Vi kan komma att dela din personliga information med tjänsteleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst, för betalningshantering, för att kontakta dig.
  • För företagsöverföringar: Vi kan komma att dela eller överföra din personliga information i samband med, eller under förhandlingar om, eventuell fusion, försäljning av företagets tillgångar, finansiering eller förvärv av hela eller en del av vår verksamhet till ett annat företag.
  • Med dotterbolag: Vi kan komma att dela din information med våra affiliates, i vilket fall vi kommer att kräva att dessa affiliates respekterar denna integritetspolicy. Affiliates inkluderar vårt moderbolag och alla andra dotterbolag, joint venture-partners eller andra företag som vi kontrollerar eller som står under gemensam kontroll med oss.
  • Med affärspartners: Vi kan komma att dela din information med våra affärspartners för att erbjuda dig vissa produkter, tjänster eller kampanjer.
  • Med andra användare: När du delar personlig information eller på annat sätt interagerar i de offentliga områdena med andra användare, kan sådan information ses av alla användare och kan distribueras offentligt utanför.
  • Med ditt samtycke: Vi kan komma att avslöja din personliga information för andra ändamål med ditt samtycke.

Förvaring av dina personuppgifter

Företaget kommer endast att behålla dina personuppgifter så länge som är nödvändigt för de syften som anges i denna integritetspolicy. Vi kommer att behålla och använda dina personuppgifter i den utsträckning det är nödvändigt för att uppfylla våra juridiska skyldigheter (till exempel om vi är skyldiga att behålla dina uppgifter för att följa tillämpliga lagar), lösa tvister och upprätthålla våra juridiska avtal och policyer.

Företaget kommer också att behålla användningsdata för interna analysändamål. Användningsdata bevaras i allmänhet under en kortare tid, förutom när dessa data används för att stärka säkerheten eller för att förbättra funktionaliteten hos vår tjänst, eller när vi är juridiskt skyldiga att behålla dessa uppgifter under längre tidsperioder.

Överföring av dina personuppgifter

Dina uppgifter, inklusive Personuppgifter, behandlas på Bolagets verksamhetskontor och på alla andra platser där de parter som är inblandade i behandlingen finns. Det betyder att denna information kan överföras till – och underhållas på – datorer utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från de från din jurisdiktion.

Ditt samtycke till denna integritetspolicy följt av ditt inlämnande av sådan information representerar ditt samtycke till den överföringen.

Företaget kommer att vidta alla rimliga åtgärder som är nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land om det inte finns tillräckliga kontroller på plats, inklusive säkerheten för Dina uppgifter och annan personlig information.

Utlämnande av dina personuppgifter

Affärstransaktion

Om Bolaget är inblandat i en fusion, förvärv eller försäljning av tillgångar kan dina personuppgifter komma att överföras. Vi kommer att meddela innan dina personuppgifter överförs och blir föremål för en annan integritetspolicy.

Brottsbekämpning

Under vissa omständigheter kan företaget behöva lämna ut dina personuppgifter om det krävs enligt lag eller som svar på giltiga förfrågningar från offentliga myndigheter (t.ex. en domstol eller en statlig myndighet).

Andra lagkrav

Företaget kan avslöja dina personuppgifter i god tro att en sådan åtgärd är nödvändig för att:

  • Uppfyller en juridisk skyldighet
  • Skydda och försvara företagets rättigheter eller egendom
  • Förhindra eller undersöka eventuella felaktigheter i samband med tjänsten
  • Skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten
  • Skydda mot juridiskt ansvar

Säkerhet för dina personuppgifter

Säkerheten för dina personuppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att ingen metod för överföring över Internet eller metod för elektronisk lagring är 100 % säker. Även om vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla metoder för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.

Detaljerad information om behandlingen av dina personuppgifter

De tjänsteleverantörer vi använder kan ha tillgång till dina personuppgifter. Dessa tredjepartsleverantörer samlar in, lagrar, använder, bearbetar och överför information om din aktivitet på vår tjänst i enlighet med deras integritetspolicy.

Analytics

Vi kan använda tredjepartsleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst.

E-postmarknadsföring

Vi kan använda dina personuppgifter för att kontakta dig med nyhetsbrev, marknadsförings- eller reklammaterial och annan information som kan vara av intresse för dig. Du kan välja bort att ta emot någon eller alla av dessa meddelanden från oss genom att följa avregistreringslänken eller instruktionerna i alla e-postmeddelanden vi skickar eller genom att kontakta oss.

CCPA-integritet

Denna sekretesssektion för invånare i Kalifornien kompletterar informationen i vår sekretesspolicy och den gäller endast för alla besökare, användare och andra som bor i delstaten Kalifornien.

Kategorier av personlig information som samlas in

Vi samlar in information som identifierar, relaterar till, beskriver, refererar till, kan associeras med eller rimligen kan länkas, direkt eller indirekt, med en viss Konsument eller Enhet. Följande är en lista över kategorier av personlig information som vi kan samla in eller kan ha samlats in från invånare i Kalifornien under de senaste tolv (12) månaderna.

Observera att kategorierna och exemplen i listan nedan är de som definieras i CCPA. Detta betyder inte att alla exempel på den kategorin av personlig information i själva verket har samlats in av oss, men återspeglar vår goda tro efter bästa kunskap om att en del av den informationen från den tillämpliga kategorin kan vara och kan ha samlats in. Till exempel skulle vissa kategorier av personlig information endast samlas in om du lämnade sådan personlig information direkt till oss.

  • Kategori A: Identifierare.

    Exempel: Ett riktigt namn, alias, postadress, unik personlig identifierare, onlineidentifierare, Internet Protocol-adress, e-postadress, kontonamn, körkortsnummer, passnummer eller andra liknande identifierare.

    Insamlat: Ja.

  • Kategori B: Personlig informationskategorier listade i California Customer Records-stadgan (Cal. Civ. Code § 1798.80(e)).

    Exempel: ett namn, signatur, personnummer, fysiska egenskaper eller beskrivning, adress, telefonnummer, passnummer, körkortsnummer eller ID-kortnummer, försäkringsnummer, utbildning, anställning, anställningshistorik, bankkontonummer, kreditkortsnummer , bankkortsnummer eller annan finansiell information, medicinsk information eller sjukförsäkringsinformation. Viss personlig information som ingår i denna kategori kan överlappa andra kategorier.

    Insamlat: Ja.

  • Kategori C: Skyddade klassificeringsegenskaper enligt Kalifornien eller federal lag.

    Exempel: Ålder (40 år eller äldre), ras, färg, härkomst, nationellt ursprung, medborgarskap, religion eller tro, civilstånd, medicinskt tillstånd, fysiskt eller psykiskt handikapp, kön (inklusive kön, könsidentitet, könsuttryck, graviditet eller förlossning och relaterade medicinska tillstånd), sexuell läggning, veteran- eller militärstatus, genetisk information (inklusive familjär genetisk information).

    Insamlat: Nej.

  • Kategori D: Kommersiell information.

    Exempel: Register och historik över produkter eller tjänster som köpts eller övervägts.

    Insamlat: Ja.

  • Kategori E: Biometrisk information.

    Exempel: genetiska, fysiologiska, beteendemässiga och biologiska egenskaper eller aktivitetsmönster som används för att extrahera en mall eller annan identifierare eller identifierande information, såsom fingeravtryck, ansiktsavtryck och röstavtryck, iris- eller näthinnaskanningar, tangenttryckningar, gång eller andra fysiska mönster och data om sömn, hälsa eller träning.

    Insamlat: Nej.

  • Kategori F: Internet eller annan liknande nätverksaktivitet.

    Exempel: Interaktion med vår tjänst eller annons.

    Insamlat: Ja.

  • Kategori G: Geolokaliseringsdata.

    Exempel: Ungefärlig fysisk plats.

    Insamlat: Nej.

  • Kategori H: Sensoriska data.

    Exempel: Ljud, elektronisk, visuell, termisk, lukt eller liknande information.

    Insamlat: Nej.

  • Kategori I: Yrkes- eller anställningsrelaterad information.

    Exempel: Nuvarande eller tidigare jobbhistorik eller prestationsutvärderingar.

    Insamlat: Nej.

  • Kategori J: Icke-offentlig utbildningsinformation (enligt Family Educational Rights and Privacy Act (20 USC Section 1232g, 34 CFR Part 99)).

    Exempel: Utbildningsregister som är direkt relaterade till en student som underhålls av en utbildningsinstitution eller en part som agerar på dess vägnar, såsom betyg, utskrifter, klasslistor, studentscheman, studentidentifikationskoder, studentekonomisk information eller studentdisciplinära register.

    Insamlat: Nej.

  • Kategori K: Slutsatser från annan personlig information.

    Exempel: Profil som återspeglar en persons preferenser, egenskaper, psykologiska trender, anlag, beteende, attityder, intelligens, förmågor och anlag.

    Insamlat: Nej.

Enligt CCPA inkluderar personlig information inte:

  • Allmänt tillgänglig information från statliga register
  • Avidentifierad eller aggregerad konsumentinformation
  • Information som är utesluten från CCPA:s räckvidd, såsom:
    • Hälso- eller medicinsk information som omfattas av Health Insurance Portability and Accountability Act från 1996 (HIPAA) och California Confidentiality of Medical Information Act (CMIA) eller data från kliniska prövningar
    • Personlig information som omfattas av vissa sektorspecifika integritetslagar, inklusive Fair Credit Reporting Act (FRCA), Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA) eller California Financial Information Privacy Act (FIPA) och Driver's Privacy Protection Act från 1994

Källor för personlig information

Vi hämtar kategorierna av personlig information som anges ovan från följande kategorier av källor:

  • Direkt från dig. Till exempel från formulären du fyller i på vår tjänst, preferenser du uttrycker eller tillhandahåller genom vår tjänst, eller från dina köp på vår tjänst.
  • Indirekt från dig. Till exempel från att observera din aktivitet på vår tjänst.
  • Automatiskt från dig. Till exempel genom cookies som vi eller våra tjänsteleverantörer ställer in på din enhet när du navigerar genom vår tjänst.
  • Från tjänsteleverantörer. Till exempel tredjepartsleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst, tredjepartsleverantörer för betalningshantering eller andra tredjepartsleverantörer som vi använder för att tillhandahålla tjänsten till dig.

Användning av personlig information för affärsändamål eller kommersiella ändamål

Vi kan komma att använda eller avslöja personlig information som vi samlar in för "affärsändamål" eller "kommersiella ändamål" (enligt definitionen i CCPA), vilket kan inkludera följande exempel:

  • För att driva vår tjänst och förse dig med vår tjänst.
  • För att ge dig stöd och svara på dina förfrågningar, inklusive att undersöka och ta itu med dina problem och övervaka och förbättra vår tjänst.
  • För att uppfylla eller uppfylla anledningen till att du lämnade informationen. Till exempel, om du delar din kontaktinformation för att ställa en fråga om vår tjänst, kommer vi att använda den personliga informationen för att svara på din förfrågan. Om du tillhandahåller din personliga information för att köpa en produkt eller tjänst kommer vi att använda den informationen för att behandla din betalning och underlätta leverans.
  • För att svara på förfrågningar från brottsbekämpande myndigheter och enligt tillämplig lag, domstolsbeslut eller statliga föreskrifter.
  • Som beskrivs för dig när du samlar in din personliga information eller som på annat sätt anges i CCPA.
  • För intern administration och revision.
  • För att upptäcka säkerhetsincidenter och skydda mot skadlig, bedräglig, bedräglig eller olaglig aktivitet, inklusive, vid behov, åtala de som är ansvariga för sådana aktiviteter.

Observera att exemplen ovan är illustrativa och inte avsedda att vara uttömmande. För mer information om hur vi använder denna information, se avsnittet "Användning av dina personuppgifter".

Om vi ​​beslutar att samla in ytterligare kategorier av personlig information eller använda den personliga information som vi samlat in för väsentligt olika, orelaterade eller inkompatibla ändamål kommer vi att uppdatera denna integritetspolicy.

Utlämnande av personlig information för affärsändamål eller kommersiella ändamål

Vi kan komma att använda eller avslöja och kan ha använt eller avslöjat under de senaste tolv (12) månaderna följande kategorier av personlig information för affärs- eller kommersiella ändamål:

  • Kategori A: Identifierare
  • Kategori B: Personlig informationskategorier listade i California Customer Records-stadgan (Cal. Civ. Code § 1798.80(e))
  • Kategori D: Kommersiell information
  • Kategori F: Internet eller annan liknande nätverksaktivitet

Observera att kategorierna ovan är de som definieras i CCPA. Detta betyder inte att alla exempel på den kategorin av personlig information i själva verket avslöjades, men återspeglar vår goda tro efter bästa kunskap om att en del av den informationen från den tillämpliga kategorin kan vara och kan ha avslöjats.

När vi avslöjar personlig information för affärsändamål eller kommersiella ändamål, ingår vi ett avtal som beskriver syftet och kräver att mottagaren både håller den personliga informationen konfidentiell och inte använder den för något annat syfte än att utföra avtalet.

Försäljning av personlig information

Enligt definitionen i CCPA betyder "sälja" och "försäljning" att sälja, hyra, släppa, avslöja, sprida, tillgängliggöra, överföra eller på annat sätt kommunicera muntligt, skriftligt eller på elektronisk väg eller på annat sätt av en konsuments personliga information av affärer till en tredje part mot ett värdefullt vederlag. Det betyder att vi kan ha fått någon form av förmån i utbyte mot att vi delar personlig information, men inte nödvändigtvis en ekonomisk förmån.

Observera att kategorierna nedan är de som definieras i CCPA. Detta betyder inte att alla exempel på den kategorin av personlig information i själva verket såldes, men återspeglar vår goda tro efter bästa kunskap om att en del av informationen från den tillämpliga kategorin kan delas och kan ha delats för värde i gengäld .

Vi kan sälja och kan ha sålt under de senaste tolv (12) månaderna följande kategorier av personlig information:

  • Kategori A: Identifierare
  • Kategori B: Personlig informationskategorier listade i California Customer Records-stadgan (Cal. Civ. Code § 1798.80(e))
  • Kategori D: Kommersiell information
  • Kategori F: Internet eller annan liknande nätverksaktivitet

Andel av personlig information

Vi kan komma att dela din personliga information som identifieras i ovanstående kategorier med följande kategorier av tredje parter:

  • Tjänsteleverantörer
  • Betalningsprocessorer
  • Våra medlemsförbund
  • Våra affärspartners
  • Tredjepartsleverantörer till vilka du eller dina agenter ger oss tillstånd att avslöja din personliga information i samband med produkter eller tjänster som vi tillhandahåller till dig

Försäljning av personlig information om minderåriga under 16 år

Vi samlar inte medvetet in personlig information från minderåriga under 16 år genom vår tjänst, även om vissa tredjepartswebbplatser som vi länkar till kan göra det. Dessa tredjepartswebbplatser har sina egna användarvillkor och sekretesspolicyer och vi uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att övervaka sina barns internetanvändning och instruera sina barn att aldrig tillhandahålla information på andra webbplatser utan deras tillåtelse.

Vi säljer inte personlig information om konsumenter som vi faktiskt vet att de är yngre än 16 år, såvida vi inte får ett bekräftande tillstånd ("rätten att delta") från antingen konsumenten som är mellan 13 och 16 år, eller förälder eller vårdnadshavare till en konsument som är yngre än 13 år. Konsumenter som väljer att sälja personlig information kan välja bort framtida försäljning när som helst. För att utöva rätten att välja bort kan du (eller din auktoriserade representant) skicka en begäran till oss genom att kontakta oss.

Om du har anledning att tro att ett barn under 13 år (eller 16) har försett oss med personlig information, vänligen kontakta oss med tillräcklig information för att göra det möjligt för oss att radera den informationen.

Dina rättigheter enligt CCPA

CCPA ger Kaliforniens invånare specifika rättigheter avseende deras personliga information. Om du är bosatt i Kalifornien har du följande rättigheter:

  • Rätten att meddela. Du har rätt att få besked om vilka kategorier av personuppgifter som samlas in och för vilka ändamål personuppgifterna används.
  • Rätten att begära. Enligt CCPA har du rätt att begära att vi lämnar ut information till dig om vår insamling, användning, försäljning, avslöjande för affärsändamål och delning av personlig information. När vi har tagit emot och bekräftat din begäran kommer vi att avslöja för dig:
    • Kategorierna av personlig information som vi samlat in om dig
    • Källkategorierna för den personliga information som vi samlat in om dig
    • Vårt affärs- eller kommersiella syfte för att samla in eller sälja den personliga informationen
    • Kategorierna av tredje parter som vi delar den personliga informationen med
    • De specifika delar av personlig information som vi samlat in om dig
    • Om vi ​​sålde din personliga information eller avslöjade din personliga information för affärsändamål, kommer vi att avslöja till dig:
      • De kategorier av personliga informationskategorier som säljs
      • De kategorier av personlig informationskategorier som avslöjas
  • Rätten att säga nej till försäljning av personuppgifter (opt-out). Du har rätt att uppmana oss att inte sälja dina personuppgifter. Kontakta oss för att skicka in en begäran om att välja bort.
  • Rätten att radera personuppgifter. Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter, med vissa undantag. När vi har tagit emot och bekräftat din begäran kommer vi att radera (och uppmana våra tjänsteleverantörer att radera) din personliga information från våra register, såvida inte ett undantag gäller. Vi kan avslå din begäran om radering om det är nödvändigt för oss eller våra tjänsteleverantörer att behålla informationen för att:
    • Slutföra transaktionen för vilken vi samlade in den personliga informationen, tillhandahålla en vara eller tjänst som du begärt, vidta åtgärder som rimligen kan förutses inom ramen för vår pågående affärsrelation med dig, eller på annat sätt utföra vårt avtal med dig.
    • Upptäck säkerhetsincidenter, skydda mot skadlig, bedräglig, bedräglig eller olaglig aktivitet, eller åtala de som är ansvariga för sådana aktiviteter.
    • Felsöka produkter för att identifiera och reparera fel som försämrar befintlig avsedd funktionalitet.
    • Utöva yttrandefrihet, säkerställa rätten för en annan konsument att utöva sin yttrandefrihet eller utöva en annan rättighet enligt lag.
    • Följ California Electronic Communications Privacy Act (Cal. Penal Code § 1546 et. seq.).
    • Engagera sig i offentlig eller referentgranskad vetenskaplig, historisk eller statistisk forskning i allmänhetens intresse som följer alla andra tillämpliga etik- och integritetslagar, när raderingen av informationen sannolikt kan omöjliggöra eller allvarligt försämra forskningens resultat, om du tidigare lämnat informerat samtycke .
    • Möjliggör enbart intern användning som är rimligt anpassad till konsumenternas förväntningar baserat på din relation med oss.
    • Uppfyller en juridisk skyldighet.
    • Gör annan intern och laglig användning av informationen som är förenlig med det sammanhang där du lämnade den.
  • Rätten att inte diskrimineras. Du har rätt att inte bli diskriminerad för att du utövar någon av dina konsumenträttigheter, inklusive av:
    • Förneka varor eller tjänster till dig
    • Att ta ut olika priser eller priser för varor eller tjänster, inklusive användning av rabatter eller andra förmåner eller utförande av straffavgifter
    • Att tillhandahålla en annan nivå eller kvalitet på varor eller tjänster till dig
    • Föreslår att du kommer att få ett annat pris eller pris för varor eller tjänster eller en annan nivå eller kvalitet på varor eller tjänster

Utövar dina CCPA-dataskyddsrättigheter

För att utöva någon av dina rättigheter enligt CCPA, och om du är bosatt i Kalifornien, kan du kontakta oss:

  • Genom att besöka denna sida på vår hemsida: https://www.naipo.de
  • Genom att skicka ett e-postmeddelande till oss: support@mustbuy.eu

Endast du, eller en person som är registrerad hos Kaliforniens utrikesminister som du godkänner att agera å dina vägnar, får göra en verifierbar begäran relaterad till din personliga information.

Din begäran till oss måste:

  • Tillhandahålla tillräcklig information som tillåter oss att rimligen verifiera att du är den person som vi samlat in personlig information om eller en auktoriserad representant
  • Beskriv din förfrågan så detaljerat att vi kan förstå, utvärdera och svara på den korrekt

Vi kan inte svara på din begäran eller ge dig den information som krävs om vi inte kan:

  • Verifiera din identitet eller behörighet att göra begäran
  • Och bekräfta att den personliga informationen hänför sig till dig

Vi kommer att avslöja och leverera den nödvändiga informationen kostnadsfritt inom 45 dagar efter att vi mottagit din verifierbara begäran. Tidsperioden för att tillhandahålla den nödvändiga informationen kan förlängas en gång med ytterligare 45 dagar när det är rimligt nödvändigt och med förvarning.

Eventuella upplysningar vi tillhandahåller täcker endast 12-månadersperioden före mottagandet av den verifierbara begäran.

För begäranden om dataportabilitet kommer vi att välja ett format för att tillhandahålla din personliga information som är lätt att använda och som bör tillåta dig att överföra informationen från en enhet till en annan enhet utan hinder.

Sälj inte min personliga information

Du har rätt att välja bort försäljning av dina personuppgifter. När vi har tagit emot och bekräftat en verifierbar konsumentförfrågan från dig kommer vi att sluta sälja din personliga information. För att utöva din rätt att välja bort, vänligen kontakta oss.

Tjänsteleverantörerna vi samarbetar med (till exempel våra analys- eller annonspartners) kan använda teknik på Tjänsten som säljer personlig information enligt CCPA-lagen. Om du vill välja bort användningen av din personliga information för intressebaserade annonseringsändamål och dessa potentiella försäljningar enligt CCPA-lagstiftningen, kan du göra det genom att följa instruktionerna nedan.

Observera att eventuella opt-out är specifik för den webbläsare du använder. Du kan behöva välja bort alla webbläsare du använder.

Webbplats

Du kan välja bort att ta emot annonser som är anpassade så som de visas av våra tjänsteleverantörer genom att följa våra instruktioner som presenteras på tjänsten:

Utanmälan kommer att placera en cookie på din dator som är unik för den webbläsare du använder för att välja bort. Om du byter webbläsare eller tar bort cookies som sparats av din webbläsare måste du välja bort dem igen.

Mobila enheter

Din mobila enhet kan ge dig möjligheten att välja bort användningen av information om apparna du använder för att visa dig annonser som är inriktade på dina intressen:

  • "Välj bort intressebaserade annonser" eller "Välj bort anpassning av annonser" på Android-enheter
  • "Begränsa annonsspårning" på iOS-enheter

Du kan också stoppa insamlingen av platsinformation från din mobila enhet genom att ändra inställningarna på din mobila enhet.

Barnens integritet

Vår tjänst vänder sig inte till någon under 13 år. Vi samlar inte medvetet in personligt identifierbar information från någon under 13 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medveten om att ditt barn har försett oss med personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi ​​blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från någon under 13 år utan verifiering av föräldrarnas samtycke, vidtar vi åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Om vi ​​behöver förlita oss på samtycke som en rättslig grund för att behandla din information och ditt land kräver samtycke från en förälder, kan vi kräva din förälders samtycke innan vi samlar in och använder den informationen.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredje parts länk kommer du att dirigeras till den tredje parts webbplats. Vi rekommenderar dig starkt att läsa sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, integritetspolicyn eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.

Ändringar i denna Integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya integritetspolicyn på denna sida.

Vi kommer att meddela dig via e-post och/eller ett framträdande meddelande om vår tjänst innan ändringen träder i kraft och uppdaterar datumet "Senast uppdaterad" högst upp i denna sekretesspolicy.

Du rekommenderas att granska denna integritetspolicy med jämna mellanrum för eventuella ändringar. Ändringar av denna integritetspolicy träder i kraft när de publiceras på denna sida.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy kan du kontakta oss:

  • Via e-post: support@mustbuy.eu

  • Genom att besöka denna sida på vår hemsida: https://www.naipo.de

  • Via telefonnummer: 040 57199390