Integritetspolicy

Vår sekretesspolicy uppdaterades senast den 4 februari 2024.

Denna integritetspolicy beskriver våra policyer och procedurer för insamling, användning och avslöjande av din information när du använder tjänsten och berättar om dina integritetsrättigheter och hur lagen skyddar dig.

Vi använder dina personuppgifter för att tillhandahålla och förbättra Tjänsten. Genom att använda tjänsten samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna integritetspolicy. Denna integritetspolicy har skapats av VillkorFlöde PIPEDA Sekretesspolicymall.

Tolkning och definitioner

Tolkning

Orden vars initiala bokstav är versal har betydelser definierade under följande villkor. Följande definitioner ska ha samma betydelse oavsett om de förekommer i singular eller plural.

Definitioner

I denna sekretesspolicy används följande:

  • "Konto" betyder ett unikt konto skapat för dig för att få åtkomst till vår tjänst eller delar av vår tjänst.

  • "Företag" (referat till som antingen "företaget", "vi", "oss" eller "vårt" i detta avtal) hänvisar till NAIPO

  • "Land" syftar på Tyskland.

  • "Småkakor" är små filer som placeras på din dator, mobila enhet eller någon annan enhet av en webbplats, som innehåller information om din webbhistorik på den webbplatsen bland dess många användningsområden.

  • "Enhet" betyder vilken enhet som helst som kan komma åt Tjänsten såsom en dator, en mobiltelefon eller en digital surfplatta.

  • "Personlig information" är all information som hänför sig till en identifierad eller identifierbar person.

  • "Service" hänvisar till webbplatsen.

  • "Användningsdata" hänvisar till data som samlas in automatiskt, antingen genererad av användningen av tjänsten eller från själva tjänstens infrastruktur (till exempel längden på ett sidbesök).

  • "Hemsida" hänvisar till NAIPO, tillgänglig från https://www.naipo.de

  • "Du" betyder individen som har åtkomst till eller använder Tjänsten, eller företaget eller annan juridisk person på uppdrag av vilken sådan individ får åtkomst till eller använder Tjänsten, beroende på vad som är tillämpligt.

Insamling och användning av dina personuppgifter

Typer av data samlad

Personuppgifter

När vi använder vår tjänst kan vi be dig att förse oss med viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig. Personligt identifierbar information kan innefatta, men är inte begränsad till:

  • E-postadress

  • Förnamn och efternamn

  • Telefonnummer

  • Adress, Stat, Provins, Postnummer / Postnummer, Stad

  • Användningsdata

Få tillgång till kontoinformation
E-postformat: exempel@mailserver.domän
Redigera kontoinformation
E-postformat: exempel@mailserver.domän
Visa alla förfrågningar
E-postformat: exempel@mailserver.domän
Ta bort kontoinformation
E-postformat: exempel@mailserver.domän

Användningsdata

Användningsdata samlas in automatiskt när du använder tjänsten.

Användningsdata kan inkludera information som din enhets Internetprotokolladress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, sidorna i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, tiden som spenderats på dessa sidor, unik enhet identifierare och andra diagnostiska data.

När du använder tjänsten via eller via en mobil enhet kan vi samla in viss information automatiskt, inklusive, men inte begränsat till, typen av mobil enhet du använder, din mobila enhets unika ID, din mobila enhets IP-adress, din mobil operativsystem, vilken typ av mobil webbläsare du använder, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

Vi kan också samla in information som din webbläsare skickar när du besöker vår tjänst eller när du använder tjänsten via eller via en mobil enhet.

Spårningstekniker och kakor

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att spåra aktiviteten på vår tjänst och lagra viss information. Spårningstekniker som används är beacons, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst. Teknikerna vi använder kan vara:

  • Cookies eller webbläsarkakor. En cookie är en liten fil som placeras på din enhet. Du kan instruera din webbläsare att vägra alla cookies eller att indikera när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies kanske du inte kan använda vissa delar av vår tjänst. Om du inte har justerat din webbläsarinställning så att den vägrar cookies, kan vår tjänst använda cookies.
  • Webbeacons. Vissa delar av vår tjänst och våra e-postmeddelanden kan innehålla små elektroniska filer som kallas webbfyrar (även kallade klara gifs, pixeltaggar och single-pixel gifs) som tillåter företaget att till exempel räkna användare som har besökt dessa sidor eller öppnade ett e-postmeddelande och för annan relaterad webbplatsstatistik (till exempel registrering av populariteten för ett visst avsnitt och integritetsverifieringssystem och server).

Cookies kan vara "Persistent" eller "Session" cookies. Beständiga cookies finns kvar på din persondator eller mobila enhet när du går offline, medan sessionscookies raderas så snart du stänger din webbläsare.

Vi använder både sessions- och beständiga kakor för de ändamål som anges nedan:

  • Nödvändiga / väsentliga kakor

    Typ: Session Cookies

    Administreras av: Us

    Syfte: Dessa cookies är viktiga för att ge dig tjänster som är tillgängliga via webbplatsen och för att du ska kunna använda några av dess funktioner. De hjälper till att autentisera användare och förhindra bedräglig användning av användarkonton. Utan dessa cookies kan de tjänster som du har bett om inte tillhandahållas, och vi använder endast dessa cookies för att tillhandahålla dig dessa tjänster.

  • Cookies policy / Cookies för meddelandeacceptation

    Typ: Persistent Cookies

    Administreras av: Us

    Syfte: Dessa kakor identifierar om användare har accepterat användningen av kakor på webbplatsen.

  • Funktionalitetskakor

    Typ: Persistent Cookies

    Administreras av: Us

    Syfte: Dessa cookies tillåter oss att komma ihåg val du gör när du använder webbplatsen, såsom att komma ihåg dina inloggningsuppgifter eller språkinställningar. Syftet med dessa cookies är att ge dig en mer personlig upplevelse och att undvika att du behöver ange dina inställningar igen varje gång du använder webbplatsen.

  • Spårning och prestanda cookies

    Typ: Persistent Cookies

    Administreras av: Tredjeparter

    Syfte: Dessa cookies används för att spåra information om trafik till webbplatsen och hur användare använder webbplatsen. Informationen som samlas in via dessa cookies kan direkt eller indirekt identifiera dig som en enskild besökare. Detta beror på att informationen som samlas in vanligtvis är kopplad till en pseudonym identifierare som är kopplad till den enhet du använder för att komma åt webbplatsen. Vi kan också använda dessa cookies för att testa nya sidor, funktioner eller nya funktioner på webbplatsen för att se hur våra användare reagerar på dem.

För mer information om de cookies vi använder och dina val angående cookies, vänligen besök vår Cookiepolicy eller avsnittet Cookies i vår Sekretesspolicy.

Användning av dina personuppgifter

Företaget kan använda personuppgifter för följande ändamål:

  • Att tillhandahålla och behålla vår service, inklusive för att övervaka användningen av vår tjänst.

  • Så här hanterar du ditt konto: för att hantera din registrering som användare av tjänsten. De personuppgifter du tillhandahåller kan ge dig tillgång till olika funktioner i Tjänsten som är tillgängliga för dig som registrerad användare.

  • För utförande av ett kontrakt: utveckling, efterlevnad och genomförande av köpekontraktet för de produkter, föremål eller tjänster som du har köpt eller av något annat avtal med oss ​​genom tjänsten.

  • För att kontakta dig: För att kontakta dig via e-post, telefonsamtal, SMS eller andra likvärdiga former av elektronisk kommunikation, såsom en mobilapplikations push-meddelanden angående uppdateringar eller informativ kommunikation relaterade till funktionerna, produkterna eller avtalade tjänsterna, inklusive säkerhetsuppdateringarna, när det är nödvändigt eller rimligt. för deras genomförande.

  • Att ge dig med nyheter, specialerbjudanden och allmän information om andra varor, tjänster och evenemang som vi erbjuder som liknar dem som du redan har köpt eller frågat om såvida du inte har valt att inte få sådan information.

  • Så här hanterar du dina förfrågningar: Att delta i och hantera dina förfrågningar till oss.

  • För företagsöverföringar: Vi kan komma att använda din information för att utvärdera eller genomföra en fusion, avyttring, omstrukturering, omorganisation, upplösning eller annan försäljning eller överföring av några eller alla av våra tillgångar, vare sig som ett fortsatt företag eller som en del av konkurs, likvidation eller liknande förfarande, där personuppgifter som innehas av oss om våra tjänstanvändare är bland de tillgångar som överförs.

  • För andra ändamål: Vi kan komma att använda din information för andra ändamål, såsom dataanalys, identifiera användningstrender, bestämma effektiviteten av våra reklamkampanjer och för att utvärdera och förbättra vår tjänst, produkter, tjänster, marknadsföring och din upplevelse.

Vi kan dela din personliga information i följande situationer:

  • Med tjänsteleverantörer: Vi kan komma att dela din personliga information med tjänsteleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst, för betalningshantering, för att kontakta dig.
  • För företagsöverföringar: Vi kan komma att dela eller överföra din personliga information i samband med, eller under förhandlingar om, eventuell fusion, försäljning av företagets tillgångar, finansiering eller förvärv av hela eller en del av vår verksamhet till ett annat företag.
  • Med dotterbolag: Vi kan komma att dela din information med våra affiliates, i vilket fall vi kommer att kräva att dessa affiliates respekterar denna integritetspolicy. Affiliates inkluderar vårt moderbolag och alla andra dotterbolag, joint venture-partners eller andra företag som vi kontrollerar eller som står under gemensam kontroll med oss.
  • Med affärspartners: Vi kan komma att dela din information med våra affärspartners för att erbjuda dig vissa produkter, tjänster eller kampanjer.
  • Med andra användare: När du delar personlig information eller på annat sätt interagerar i de offentliga områdena med andra användare, kan sådan information ses av alla användare och kan distribueras offentligt utanför.
  • Med ditt samtycke: Vi kan komma att avslöja din personliga information för andra ändamål med ditt samtycke.

Förvaring av dina personuppgifter

Företaget kommer endast att behålla dina personuppgifter så länge som är nödvändigt för de syften som anges i denna integritetspolicy. Vi kommer att behålla och använda dina personuppgifter i den utsträckning det är nödvändigt för att uppfylla våra juridiska skyldigheter (till exempel om vi är skyldiga att behålla dina uppgifter för att följa tillämpliga lagar), lösa tvister och upprätthålla våra juridiska avtal och policyer.

Företaget kommer också att behålla användningsdata för interna analysändamål. Användningsdata bevaras i allmänhet under en kortare tid, förutom när dessa data används för att stärka säkerheten eller för att förbättra funktionaliteten hos vår tjänst, eller när vi är juridiskt skyldiga att behålla dessa uppgifter under längre tidsperioder.

Överföring av dina personuppgifter

Dina uppgifter, inklusive Personuppgifter, behandlas på Bolagets verksamhetskontor och på alla andra platser där de parter som är inblandade i behandlingen finns. Det betyder att denna information kan överföras till – och underhållas på – datorer utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från de från din jurisdiktion.

Ditt samtycke till denna integritetspolicy följt av ditt inlämnande av sådan information representerar ditt samtycke till den överföringen.

Företaget kommer att vidta alla rimliga åtgärder som är nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna integritetspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land om det inte finns tillräckliga kontroller på plats, inklusive säkerheten för Dina uppgifter och annan personlig information.

Utlämnande av dina personuppgifter

Affärstransaktion

Om Bolaget är inblandat i en fusion, förvärv eller försäljning av tillgångar kan dina personuppgifter komma att överföras. Vi kommer att meddela innan dina personuppgifter överförs och blir föremål för en annan integritetspolicy.

Brottsbekämpning

Under vissa omständigheter kan företaget behöva lämna ut dina personuppgifter om det krävs enligt lag eller som svar på giltiga förfrågningar från offentliga myndigheter (t.ex. en domstol eller en statlig myndighet).

Andra lagkrav

Företaget kan avslöja dina personuppgifter i god tro att sådana åtgärder är nödvändiga för att:

  • Uppfyller en juridisk skyldighet
  • Skydda och försvara företagets rättigheter eller egendom
  • Förhindra eller undersöka eventuella felaktigheter i samband med tjänsten
  • Skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten
  • Skydda mot juridiskt ansvar

Säkerhet för dina personuppgifter

Säkerheten för dina personuppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att ingen metod för överföring över Internet eller metod för elektronisk lagring är 100 % säker. Även om vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla metoder för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.

Barnens integritet

Vår tjänst vänder sig inte till någon under 13 år. Vi samlar inte medvetet in personligt identifierbar information från någon under 13 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medveten om att ditt barn har försett oss med personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi ​​blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från någon under 13 år utan verifiering av föräldrarnas samtycke, vidtar vi åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Om vi ​​behöver förlita oss på samtycke som en rättslig grund för att behandla din information och ditt land kräver samtycke från en förälder, kan vi kräva din förälders samtycke innan vi samlar in och använder den informationen.

Dina integritetsrättigheter i Kalifornien (Kaliforniens Shine the Light-lag)

Enligt California Civil Code Section 1798 (Kaliforniens Shine the Light-lag) kan invånare i Kalifornien med en etablerad affärsrelation med oss ​​begära information en gång om året om att dela sina personuppgifter med tredje part för tredje parts direktmarknadsföringsändamål.

Om du vill begära mer information enligt California Shine the Light-lagen, och om du är bosatt i Kalifornien, kan du kontakta oss med hjälp av kontaktinformationen nedan.

Kaliforniens sekretessrättigheter för mindre användare (California Business and Professions Code Section 22581)

California Business and Professions Code Section 22581 tillåter invånare i Kalifornien under 18 år som är registrerade användare av webbplatser, tjänster eller applikationer online att begära och få borttagning av innehåll eller information som de har publicerat offentligt.

För att begära borttagning av sådan data, och om du är bosatt i Kalifornien, kan du kontakta oss med hjälp av kontaktinformationen nedan och inkludera e-postadressen som är kopplad till ditt konto.

Var medveten om att din förfrågan inte garanterar fullständig eller heltäckande borttagning av innehåll eller information som publiceras online och att lagen kanske inte tillåter eller kräver borttagning under vissa omständigheter.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredje parts länk kommer du att dirigeras till den tredje parts webbplats. Vi rekommenderar dig starkt att läsa sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, integritetspolicyn eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.

Ändringar i denna Integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya integritetspolicyn på denna sida.

Vi kommer att meddela dig via e-post och/eller ett framträdande meddelande om vår tjänst innan ändringen träder i kraft och uppdaterar datumet "Senast uppdaterad" högst upp i denna sekretesspolicy.

Du rekommenderas att granska denna integritetspolicy med jämna mellanrum för eventuella ändringar. Ändringar av denna integritetspolicy träder i kraft när de publiceras på denna sida.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy kan du kontakta oss:

  • Genom att besöka denna sida på vår hemsida: https://www.naipo.de
  • Genom att skicka ett e-postmeddelande till oss: support@mustbuy.eu